Hvilke vinduer skal jeg vælge?

Find svaret i Uniqa’s kvalitetsguide

Hos Uniqa Vinduer rådgiver vi løbende vores kunder – både i forhold til vores egne produkter, men også konkurrenternes. Uniqa Vinduer går ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet. Vi leverer den højeste service og de bedste produkter til vores kunder. Aftalt kvalitet til tiden.

Hvilke vinduer skal du vælge?

Hos Uniqa Vinduer har vi udviklet en kvalitetstest, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal vælge nye døre og vinduer til boligen. Her får du et indblik i de vigtigste detaljer, som fageksperter kigger efter. En sikkerhed for dig, der gerne vil fremtidssikre din bolig.

Hvilket materiale bruger leverandøren til lister og sprosser?

Hos Uniqa Vinduer er alle vores lister og sprosser lavet af sibirisk lærk. Årsagen til, at vi altid bruger sibirisk lærk er, at det er mere olieholdigt og hårdere end almindeligt kernetræ. Det gør træet mere modstandsdygtigt over for råd.

Bruger leverandøren forseglede lister?

Hos Uniqa Vinduer lægger vi altid en silicone kant rundt langs glassets indre og ydre kant. Herved sikrer vi, at der ikke trænger vand ned mellem glas og træ. Glasset fastlimes herved også til rammen, så en mulig indbrudstyv ikke kan skille vinduet fra hinanden.

Er kernetræet fingerlimet?

Hos Uniqa Vinduer bruger vi kun fingerlimet kernetræ, da denne teknik gør træet mere formstabilt. Når træet fingerlimes, frasorterer man samtidig de fleste knaster, så kernetræet er 90% knastfrit. Herved slipper du for problemer med fugt og træk fra knaster.

Forsegles alle samlinger og søm?

Hos Uniqa Vinduer forsegler vi altid alle samlinger. Det gør vi fordi endetræet vender mod hulmuren. Så selvom man ikke ser træet, kan det sagtens trække fugt. Derfor forsegles alle samlinger for at sikre mod råd. Vi forsegler og skjuler også alle søm. Det gør vi både af æstetiske årsager, men også for at undgå indtrængning af fugt.

Er der en aluminiumsbjælke i døren?

Hos Uniqa fræser vi altid aluminiumsbjælker ind i alle dørblade, og indsætter også en tynd aluminiumsplade på hver side af skummet i alle vores fyldninger. Vores døre er lavet af et stort og kraftigt stykke træ, som godt kan slå/vride sig lidt over tid. Ved at indsætte aluminiumsbjælker fastholdes dørens form.

Anvendes gennemgående og justerbare hængsler?

Gennemgående hængsler er altid en del af pakken hos Uniqa. Det betyder at der indsættes en møtrik på bagsiden af karmen ved alle skruer, eftersom de fleste skruer på sigt vil løsrive sig og gøre døren ustabil. Derudover bruger vi justerbare hængsler, som gør det muligt at justere døren op og ned med en unbraco skrue. Uniqas hængsler er slutteligt ekstra stabiliserende, så døren fastholdes i den rette position år efter år.

Er dørene og vinduerne imprægnerede?

Hos Uniqa Vinduer er vores vinduer og døre DVV-certificerede. Til trods for det, vælger vi alligevel at imprægnere træet, inden vi grunder og maler det to gange. Det er ikke et DVV krav, men hos Uniqa gør vi altid en ekstra indsats, for at sikre vores kunder de bedste løsninger.

Søg CO2-tilskud, når du investerer i energibesparende vinduer til boligen

Uniqa VInduer leverer kvalitetssikrede vinduer og døre til konkurrencedygtige priser. Du kan imidlertid også søge CO2-tilskud, hvis du vælger vinduer og døre ud fra miljøvenlige og isolerende hensyn. Uniqa Vinduer hjælper dig gerne med at søge CO2-tilskud. Vi beregner tilskuddet og din egenbetaling, så du præcist ved, hvad du skal betale inden arbejdet igangsættes. Det er nemt og miljøvenligt, og kan ydermere spare dig en masse penge.

Kontakt Uniqa Vinduer for rådgivning og tilbud

Har du spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte Uniqa Vinduer. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Ønsker du at modtage et eller flere skræddersyede tilbud, arrangerer vi gerne et uforpligtende møde. Uniqa Vinduer er din garant for kvalitet inden for vinduer og døre.

Download vore sammenligningsskema her