Montering

Om du ønsker at montere dine nye vinduer/døre selv, eller du ønsker at vi gør det, eller vi skal montere sammen, kan du nyde godt af vores store erfaring – vi deler gerne ud med den gratis.

Vi har næsten 20 års erfaring i at montere vinduer/døre. Vores store erfaring sammenholdt med vores viden og kompetente medarbejdere afspejler vores håndværk – Vi laver ikke andet, så det er sjældent, at vi ser en ny problemstilling, og derfor kan du trygt overlade montage af døre og vinduer til os.

Mange tror, at det sværeste ved at montere nye vinduer/døre er selve montagen. Vi ved, at afmonteringen af dine gamle vinduer er mindst lige så svær – måske sværere, da det er vigtigt, at undgå alt ødelægge lysningerne, murværket, vinduespladen og sålbænken.

Vi gør os meget umage med afmonteringen af dine gamle vinduer/døre. Samtidig er det vigtigt for os, at montere dine nye vinduer/døre, så korrekt som muligt, så de lukker for vejr og vind og fungerer i mange år frem.

Vi kan tilbyde dig, at montere sammen med dig – dette vil spare dig for en masse penge, og du vil få indsigt i hvordan dine nye vinduer/døre forsvarligt bliver monteret. Det eneste du skal bidrage med, er at stille en mand til rådighed, som bare skal ”gå til hånde” – vedkommende behøver ikke at have erfaring med montering, dog skal vedkommende være i stand til at ”tage ved”, da nogle elementer kan være tunge.

Når vi giver tilbud på montering, er nedenstående som udgangspunkt med:

  • Afmontering af gamle elementer
  • Montering af nye elementer
  • Isolering af hulrum
  • Stopbånd og elastisk fuge udvendigt

Det der kan gives tilbud på yderligere er:

  • Indvendigt arbejde – nye lysninger, tilpasning til gamle lysninger, en acrylfuge eller en
  • liste indvendigt
  • Nye sålbænke
  • Nye vinduesplader
  • Bortskaffelse af affald

Vi tager forbehold for skader som vi ikke kan forudse før afmonteringen. Det kan være at din overligger er for dårlig, det kan være at din sålbænk er for løs, det kan være at nogle mursten er løse. Disse skader kan vi som regel godt udbedre, men det er for købers regning. For god ordens skyld – dette sker sjældent, da vi er godt forberedte på disse forhindringer.

Har du spørgsmål til ovenstående eller montering, så er du meget velkommen til at ringe til os.