Find dine nye vinduer og døre tæt på Fyn

Hos Uniqa Vinduer tæt på Fyn fremstiller vi det bedste inden for nye døre og vinduer. Vi leverer og monterer, og sikrer vores kunder kvalitetssikrede løsninger hver gang. Smukke, holdbare vinduer og døre, som skaber glæde og tryghed mange år fremadrettet.

Uniqa Vinduer – kvalitetssikrede døre og vinduer

Uniqa Vinduer så dagens lys tilbage i 2015. Grundlagt af fag-specialist Poul Mikaelsen, som har arbejdet med kvalitets-vinduer og døre i over 18 år. Pouls ekspertise sikrer dig de bedste løsninger. Du får smukke, skræddersyede løsninger til konkurrencedygtige priser. Uniqa Vinduer ligger i Fredericia med udsigt til Fyn.

Få nye vinduer og døre på Fyn og i resten af landet

Hos Uniqa Vinduer er kvaliteten aldrig til diskussion. Alle de nye døre og vinduer som forlader vores virksomhed, er certificerede kvalitetsprodukter som holder nu og i fremtiden. Uniqa Vinduer har udarbejdet en kvalitetstest, som du kan benytte dig af, når du indhenter tilbud hos konkurrerende virksomheder. En tjekliste over de kvalitetskriterier, du bør være opmærksom på, når du skal købe nye vinduer og døre. Ved at benytte testen, kan du finde de bedste løsninger – uanset om det bliver hos Uniqa Vinduer eller hos en konkurrent.

Hvordan måles kvaliteten af døre og vinduer?

Hos Uniqa Vinduer i Trekantsområdet med udsigt til Fyn, er alle vinduer og døre DVV-certificerede. Dansk Vindues Verifikation er en dansk kvalitets og garantimærkning for vinduer og døre. Køber du vinduer og døre hos Uniqa, er du derved sikret den bedste kvalitet på det danske marked. Ud over at produkterne er DVV-certificerede med 2-Øko-mærket, er de også CE-godkendte, hvilket betyder at produkterne overholder international EU-lovgivning.

Uniqa Vinduer bruger den samme faste producent i Baltikum. Det skyldes at de danske producenter endnu ikke kan levere den samme høje kvalitet, som Uniqas producent i Baltikum. Poul Mikaelsen samarbejder tæt med producenten, og sikrer herigennem kunderne skræddersyede løsninger af højeste kvalitet hver gang.

Service i verdensklasse

De fleste boligejere får ofte deres håndværkere til at vælge en vinduesleverandør. Problemet ved denne fremgangsmåde er imidlertid, at håndværkeren ikke er vinduesekspert. Du kan derfor ikke forvente de bedste løsninger indenfor vinduer og døre. Dårlig rådgivning kan imidlertid komme til at koste dig dyrt over tid. Opsøg derfor altid professionel rådgivning, så du vælger rigtigt første gang.

Søger du råd om hvorhvidt du i det hele taget bør udskifte dine vinduer og døre, stiller Uniqa Vinduer gerne sin ekspertise til rådighed. Hos Uniqa Vinduer rådgiver vi på baggrund af mange års erfaring, faglig ekspertise og ordentlig service. Det handler ikke bare om at tjene penge. Vurderer vi derfor, at dine vinduer og døre blot trænger til lidt olie eller maling, rådgiver vi dig ærligt herom.

Hos Uniqa Vinduer kan du forvente faglig ekspertise og service i verdensklasse. Vi er eksperter i vinduer og døre, og kan derfor rådgive dig ordentligt. Derudover arbejder vi ikke med standardløsninger. Alt tilpasses den enkelte kunde med stor faglig og menneskelig dedikation. En troværdig og hjertelig tilgang til samarbejdet, som gør hele forløbet behageligt og professionelt fra start til slut.

Få flere tilbud på vinduer og døre hos Uniqa Vinduer

Er du fortsat i tvivl om, hvilken type vinduer du skal vælge, så kontakt Uniqa Vinduer. Vi udfærdiger gerne et eller flere tilbud, som du kan vælge imellem. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information, rådgivning eller et indledende møde. Hos Uniqa Vinduer i Fredericia tæt på Fyn, er din bolig i sikre hænder.