Få et godt tilbud på vinduer og døre

Hos Uniqa Vinduer leverer vi en unik service, når vi udarbejder tilbud på vinduer og døre. Vi starter med et indledende besøg, hvor vi besigtiger boligen og taler dine ønsker og behov igennem. Herefter rådgiver vi dig til de bedste løsninger, som passer til dine individuelle drømme og budget.

Slutteligt udarbejder vi et eller flere tilbud uden merpris, så du har det rette grundlag at vælge ud fra. Hele beslutningsprocessen bliver mere overskuelig både designmæssigt og økonomisk. En ekstra service, der giver dig en god mavefornemmelse fra start til slut.

Få flere tilbud på døre og vinduer

Hos Uniqa er det vores erfaring, at boligejere gerne vil tale og tænke tingene ordentligt igennem, inden aftalen underskrives og arbejdet igangsættes. For at kunne gøre det ud fra et ordentligt grundlag, er et enkelt tilbud sjældent nok. Derfor udarbejder Uniqa Vinduer gerne tilbud på forskellige løsninger på stedet.

Vi anbefaler også, at du indhenter flere tilbud hos vores konkurrenter. Her medgiver vi dig gerne en kvalitetssikret tjekliste, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når du indhenter tilbud på vinduer og døre.

For de fleste vinduesleverandører handler det selvfølgelig om, at ramme den rette pris. Det bør dog i høj grad også handle om at levere den rette kvalitet.

Er det indhentede tilbud på døre og vinduer ikke kvalitetssikret, risikerer du at skulle købe nye vinduer og døre indenfor kort tid. Sker det, drukner det billigste tilbud hurtigt i reparations- og udskiftnings-omkostninger. Vælg derfor rigtigt første gang!

Hvad kendetegner et godt tilbud på vinduer og døre?

Hos Uniqa Vinduer ved vi, at vi leverer det bedste inden for vinduer og døre i Danmark. Vi har derfor udarbejdet en tjekliste, som du kan tage udgangspunkt i, når du indhenter tilbud hos konkurrerende virksomheder.

Her kan du se, hvad du som kunde skal være opmærksom på, i forhold til konkurrenternes tilbud og produkter. Spørgsmålene indholder både DVV’s kvalitetskrav, men også den høje standard Uniqa Vinduer arbejder ud fra. Kan konkurrenterne ikke levere samme kvalitet, risikerer du at miste penge langsigtet.

Print vores tjekliste her

Lad Uniqa Vinduer hjælpe dig til den rette løsning

Hos Uniqa Vinduer starter vi altid samarbejdet med et indledende møde. Her besigtiger vi ejendommen, så vi kan rådgive dig til de bedste løsninger inden for dit budget. Vi tager os også tid til, at tale alle dine drømme og behov igennem, og giver dig gerne flere skræddersyede tilbud uden merpris.

Det gør vi allerede under det første møde, så du fra starten har det rette overblik. Når beslutningen er taget, udarbejder vi en projektplan, så du ved hvornår og hvordan forløbet foregår. Den gode kommunikation er centrum, så du føler dig tryg ved samarbejdet. Hos Uniqa Vinduer er din bolig i de bedste hænder.

Kontakt Uniqa Vinduer

Ønsker du mere information om vores vinduer og døre, eller vil du gerne indhente kvalitetsbevidste tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, mail eller telefon. Vi svarer hurtigt og sikrer altid vores kunder de bedste løsninger.