Køb dine Vinduer i Fredericia

– Opmåling, levering & montering i hele Danmark

Inden du skal ud at købe dine nye vinduer, så er der en overvejelser som du skal have styr på inden.
Når du skal vælge nye vinduer til boligen, er der et væld af kvalitetskriterier, du skal tage højde for. Det kan derfor være fristende, at spørge din håndværker til råds. Her er det imidlertid vigtigt at huske, at håndværkeren sjældent er ekspert inden for vinduer og døre, hvilket let kan påvirke slutresultatet negativt.

Søg derfor råd hos en vinduesekspert som Uniqa Vinduer ApS. Herved sikres du professionel rådgivning fra start til slut samt smukke og holdbare løsninger.

Vinduer til Fyn, Jylland og Sjælland

– Vi er landsdækkende vinduesleverandør!

Selvom vi er beliggende i Fredericia, så har vi leveret mange vinduer landet over og især Fyn er et af vores kerneområder.

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til vinduer. Du skal både forholde dig til materialer, greb, sprosser, holdbarhed og stil. Er du på udkig efter nye vinduer til en etage-ejendom, vil den bedste løsning måske være træ/alu.

Skal du istedet vælge materiale til en udestue, er PVC måske den bedste løsning. Alt det og meget mere, kan Uniqa Vinduer ApS rådgive dig om. Vi har mange års erfaring i faget, og leverer altid det bedste inden for vinduer og døre.

Hvilke typer vinduer kan du vælge imellem?

Hos Uniqa Vinduer ApS tilbyder vi mange forskellige løsninger inden for vinduer. Vi laver både vinduer af mahogni, træ/alu, aluminium, glas, pvc og egetræ. Materialer som hver især har deres særegne kvaliteter.

Du kan læse lidt om de forskellige materialer og vinduer her, og se flere eksempler på de dertilhørende undersider.

Vinduer i Mahogni

Mahogni er et hårdt og slidstærkt materiale kendt for sin eksklusivitet. Derfor fravælges det ofte, da de fleste bogligejere frygter omkostningerne. Hos Uniqa Vinduer ApS er mahogni imidlertid kun 10-15 % dyrere end vores andre materialer. Til gengæld er holdbarheden exceptionel høj. Det er med andre ord det helt rette valg, hvis du gerne vil fremtidssikre dit hus. Derudover er mahogni let at vedligeholde.

Mahogni vinduer og døre skal kun have olie 1-2 gange årligt. Glemmer man at give det olie i en årrække, kan skaden til og med let udbedres med intensiv oliebehandling.

Læs mere om Mahogni vinduer

 

Vinduer i Træ/Alu

Hos Uniqa Vinduer ApS er alle vores træ/alu vinduer og døre DVV-certificerede (Dansk Vindues Verifikation). Træet er imprægneret, grundet og malet kernetræ, sammensat med aluminium.

Træ/Alu vinduer og døre sikres herved ekstra godt imod vejr og vind. Hos Uniqa Vinduer ApS har vi uden tvivl de bedste træ/alu-produkter på det danske marked.

Læs mere om træ/alu

Vinduer i PVC

Uniqa Vinduer ApS forhandler også PVC vinduer, som selvfølgelig også er DVV-certificerede. Foretrækker du træ, er det imidlertid også muligt, at lade de udadgående åbninger ligne træ til forveksling.

Du kan også vælge at få dine PVC vinduer i dreje/kip med indadgående åbninger. PVC vinduer og døre fås i det hele taget i et væld af forskellige farver og varianter, og egner sig rigtig godt til etageejendomme og udestuer.

Læs mere om pvc

Vinduer i Aluminium

Uniqa Vinduer ApS leverer også vinduer i ren aluminium, hvilket vi oplever en stigende efterspørgsel på. Produkterne laves i såkaldt “varm” alu, der også er isolerende. Aluminiumsvinduer og døre benyttes oftest i butikker og til andet erhverv.

 

 

Glas til vinduer

Uniqa Vinduer ApS leverer alle typer glas til boligen. Det gælder både for det glas, vi anvender i vores vinduer og døre, men også glas som selvstændigt produkt. Uniqa Vinduer ApS leverer både 2-lags superlavenergi glas (u-værdi 1,1), 3-lags superlavenergi glas (u-værdi 0,7), råglas, sol-afvisende glas, hærdet glas, lamineret glas og brandglas.

Læs om glasset

 

Tilbehør til vinduet

Hos Uniqa Vinduer ApS leverer vi også et bredt udvalg af tilbehør til vinduer og døre. Alt kan tilpasses, så du får den løsning og det design, du foretrækker. Holdbar kvalitet som skaber glæde mange år fremadrettet.

 

Rådgivning om vinduer

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Uniqa Vinduer. Du finder os i Fredericia med udsigt til Fyn. Vi svarer hurtigt på henvendelser, og udarbejder gerne flere tilbud på flere forskellige løsninger. Hos os er dit hjem i trygge hænder nu og i fremtiden.