Køb af mahogni vinduer

Mahogni er kendt for sin kvalitet og eksklusivitet. Det er desværre også grunden til, at mange boligejere hurtigt fravælger mahogni, da de frygter omkostningerne. Hos Uniqa Vinduer ApS i trekantsområdet tæt på Fyn, holder vi imidlertid priserne på mahogni vinduer nede, så alle vores kunder kan være med. Uniqa Vinduer leverer og monterer derfor masser af kvalitetssikrede mahogni vinduer fra vores virksomhed i Fredericia, videre til Fyn og rundt i resten af landet.

 

Mahogni vinduer til konkurrencedygtige priser

Hos Uniqa Vinduer ApS er mahogni vinduer kun 10-15% dyrere end almindeligt kernetræ, hvilket oftest gør os billigere end konkurenterne. Ved at vælge mahogni vinduer fra vores virksomhed tæt på Fyn, sikrer du imidlertid din bolig mange år fremadrettet, eftersom mahogni har en exceptionel høj holdbarhed.

Derfor skal du vælge vinduer af mahogni

Hos Uniqa Vinduer ApS anvender vi udelukkende SIPO mahogni fra industrielt dyrkede plantager, hvor genplantningen af nye træer svarer til hugsten af træ. Vores mahogniprodukter specialsorteres efter faste forskrifter på bl.a. farve og vægt.

Den flotte rødbrune SIPO mahogni giver boligen en varm glød samt et helt individuelt og eksklusivt præg. Derudover har mahogni fra naturens side et meget højt indhold af forskellige olier, som gør den yderst modstandsdygtig overfor angreb af råd og svamp.

Mahognivinduer egner sig til flere forskellige hustyper. Det er imidlertid oplagt til kvalitetshuse fra 1960-70’erne. Da boligerne oprindeligt blev bygget, brugte man ofte teaktræ til vinduer og døre, men det blev efterfølgende for dyrt.

Mahogni er imidlertid et rigtig fint alternativ, som giver huset et eksklusivt udseende og matcher det oprindelige design perfekt. Mahogni er et holdbart og æstetisk godt valg, som sikrer husets værdi i dag, i morgen og i fremtiden.

Vedligeholdelse af mahogni vinduer og døre

Mahogni vinduer og døre skal kun have olie 1-2 gange om året. Overfladebehandling af mahogni vinduer udføres som standard som en 2-trins behandling, hvor træet først pigmenteres, hvorefter det oliebehandles. Processen tager ca. 2 timer ved et almindeligt parcelhus. Glemmer du at give vinduerne olie et år eller to, gør det ikke den store forskel. Træet bliver gråligt, hvilket imidlertid hurtigt kan repareres med en grundig olie-behandling.

Uniqa Vinduers mahogni vinduer leveres som standard med træ-bundglaslister, men kan også leveres med bund-glaslister i pulverlakeret brun aluminium. De er stort set altid behandlet med en grundoliering.

Kontakt Uniqa Vinduer for mere information

Har du spørgsmål til Uniqa Vinduer ApS, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi udarbejder også gerne et eller flere konkurrencedygtige tilbud tilpasset dine behov og ønsker. Hos os er dit hjem i trygge hænder.