Vores PVC vinduer/døre er ligeledes certificeret af DVV. Vi leverer PVC vinduer med udadgående åbninger der ligner danske trævinduer til forveksling. Ligeledes leverer vi PVC vinduer/døre i dreje/kip – med indadgående åbninger. Alle vores PVC vinduer/døre kan leveres i mange forskellige farver og imiteret træ.

Vores PVC vinduer er lavet af profilet REHAU, som er tysk, og er kendt som det stærkeste vindue i PVC, af den højeste kvalitet.

Nordic Design Plus vinduer er udadgående og fremstillet specielt til det skandinaviske marked. Energieffektivitet, høj funktionalitet og fastholdelse af den traditionelle æstetik har været i fokus ved udvikling af Nordic Design Plus. Materialet RAU-FIPRO®, som også anvendes til profilprogrammet GENEO, sørger for en høj stabilitet, vridningsstivhed og for de statiske egenskaber som indtil nu ikke har været muligt uden brug af stålforstærkninger.

Med Uf-værdier på op til 1,0 W/m² (karm og ramme) er Nordic Design Plus det mest energieffektive vinduessystem af komposit på markedet for udadgående vinduer. Ved at anvende passende energiglas opnås en Uw-værdi op til 0,8 (standardvindue i henhold til en normstandard på 1230 x 1480mm).Nordic Design plus kan leveres som sidehængte, side-sving, top-styrede, top-hængslede eller top-sving.

Egenskaber:

  • Dybde: 120mm
  • Antal kamre: 6 (ramme), 9 kamre (karm)
  • Materiale: Glasfiberforstærket kompositmateriale RAU-FIPRO®, omløbende koekstruderet udvendigt lag af RAU-PVC

Husk på at intet materiale er vedligeholdelsesfrit – solen nedbryder alle overflader – PVC skal have voks 2-3 gange årligt, for at bevare den flotte overflade.